Trwa nabór na kurs kucharz oraz carving – sztuki rzeźbienia w owocach i warzywach
CARVING
W ramach kursu uczestnicy nabędą praktyczne umiejętności dekoracji wykonywanej z warzyw i owoców.
Zapewniamy, że po tych zajęciach Wasz stół już nigdy nie będzie wyglądał nudno!
Ilość godzin: 10 godzin zajęć praktycznych
Koszt kursu: 270,00 zł
Planowane rozpoczęcie: 26.06.2020 r.*
Kontakt: 516-199-070
* warunkiem rozpoczęcia kursu jest zrekrutowanie minimum 8 osób
KUCHARZ
Kurs kucharski, podczas którego zdobędziecie podstawową wiedzę na temat podziału produktów żywnościowych, oceny sensorycznej surowców i potraw, metod utrwalania produktów żywnościowych i obróbki cieplnej.
W ramach kursu nabędziecie również praktyczne umiejętności m.in. z zakresu:
-
Sporządzania wywarów
-
Sporządzania zup
-
Sporządzania sosów
-
Sporządzania sałatek warzywnych
-
Sporządzania produktów mącznych
-
Sporządzania dań z mięsa
Ilość godzin: 70
Koszt kursu: 1100,00 zł (możliwość płatności w ratach)
Planowane rozpoczęcie: 29.06.2020 r.*
Kontakt: 516-199-070
Harmonogram zajęć zostanie ustalony na spotkaniu organizacyjnym i dopasowany do grupy szkoleniowej.
* warunkiem rozpoczęcia kursu jest zrekrutowanie minimum 6 osób